Bergshamra Dental old

Vi finns här för dig!

Tandläkare Bergshamracentrum, precis bredvid tunnelbaneuppgången Bergshamra torg! Välkommen till vår privatklinik där vi utför all allmäntandvård såsom undersökning, röntgenbilder, tandstensborttagning, lagning, rotfyllning, tanduttagning, bettskena, krona, bro, implantat och proteser. I det fall du skulle behöva specialisttandvård har vi samarbete med flera specialistkliniker.

Öppettider

Vi har flexibla tider och vi är tillgängliga även kvällstid.

Patientfokus

Hos oss har vi tid för dig. Vi undviker stress och informerar mycket för vi vet att behandlingen blir bäst när vi jobbar tillsammans.

Referenspriser

Vi följer tandvårds- och läkemedelsförmånsverkets referensprislista. Vi tycker att rättvis prissättning är viktigt. Jämför oss gärna på www.tandpriskollen.se

Naturligt vita tänder – Air´n´Go

Vill du fräscha upp ditt leende utan att bleka tänderna? Eller ska du bleka och vill få ut maximal effekt?

Air´n´Go är en skonsam saltblästring som rengör tänderna på djupet och tar bort hårt sittande missfärgningar, ffa orsakade av tobak och kaffe. Tänderna återfår sin ursprungliga ljusa färg och blir glansigare.

Air´n´Go-verktyget blåser ett medicinskt salt över tänderna. Behandlingen är smärtfri och tar ungefär 10 minuter ytterligare efter din tandstensborttagning. Eftersom metoden är skonsam kan behandlingen med fördel göras  efter varje tandstensborttagning för att behålla tänderna ljusa och glansiga.

Vill du testa? Glöm inte att säga till att du önskar Air´n´Go när du bokar din tid. 

Aktuellt hos oss