Ny hemsida!

Våren är här och vi lanserar äntligen vår nya hemsida! Vi har försökt fylla på med information som saknades på den förra sidan och även lagt till bloggen där vi kommer att ha löpande uppdateringar. Har du synpunkter? Kommentera gärna!

I februari hade vi vernissage för Bergshamrakonstnärerna. Tidningen ”Vi i Solna” var på plats och artikeln går att läsa här: http://www.pressreader.com/sweden/vi-i-solna/20170225/281479276188260. Utställningen är pågående och vill du titta så är du välkommen att kika in.

I veckan som kommer kommer vi påbörja rekrytering av en ytterligare receptionist som har möjlighet att jobba dagtid. Är du intresserad? Stort plus är om du har erfarenhet av annonsering inom social media. Skicka foto och din ansökan till info@bergshamradental.se.

Vi kommer också påbörja rekryteringen av en efterlängtad tandhygienist. Brinner du för att hjälpa varje patient att hitta inspiration till att förbättra sina munhygienvanor? Tveka inte att skicka foto och ansökan till info@bergshamradental.se.

Ha det fint tills vi hörs och kom ihåg att använda tandtråden och mellanrumsborstarna innan den vanliga borstningen! /Isabelle